MEDIBLINK Flaster za zagrijavanje ThermoHelp 10x M103

• Flaster za zagrijavanje mišića i zglobova
• Učinkovito i brzo smanjuje bol u mišićima i zglobovima nastalu uslijed naprezanja, iščašenja, uganuća ili artritisa
• Univerzalna veličina za leđa, ramena, kukove, bedra, vrat, ruke i list na nozi
• Grije 8 sati
• Dermatološki i klinički testiran
• Veličina flastera: 13 x 9,5 cm
• 10 kom

  • Dermatološki ispitano Dermatološki ispitano
  • Klinički testiran Klinički testiran

Dostupnost: Na Zalihi

21,19 €

Za narudžbe do 14:30, proizvod će biti poslan isti dan*

Isporuka u roku 24 sata ako se naruči do 14:30

Za više informacija o proizvodu pišite nam putem kontakt obrazca

Proizvode popravljamo ili mijenjamo isti dan kada stignu u servis

Plaćanje pouzećem

Opis Proizvoda
Detalji

Mediblink flaster za zagrijavanje ThermoHelp 10x M103 za mišiće i zglobove koji dubinski opušta mišiće. Grije najmanje 8 sati. Tanak je, savitljiv i bez mirisa. Dermatološki i klinički testiran. Mogu se koristiti za leđa, ramena, bokove, bedra, vrat, ruke i trbuh.

Namjena: Za usmjereno ublažavanje bolova u mišićima i zglobovima te bolova uzrokovanih naporom, istegnućem i artritisom.

Sadržaj: 10 pojedinačno zamotanih flastera za zagrijavanje, veličine 13 x 9,5 cm.

Prije uporabe proizvoda u cijelosti pročitajte upute za uporabu i upozorenja. Kako biste smanjili rizik od opeklina, požara i osobnih ozljeda, morate koristiti proizvod u skladu s uputama i upozorenjima.

Upute za korištenje:

- Otvorite plastični omot neposredno prije upotrebe.

- Odlijepite papir kako biste otkrili ljepljivu stranu.

- Stavite ljepljivu stranu flastera na kožu na bolnom mjestu i fiksirajte ga.

- Za bolju učinkovitost, flaster mora stajati najmanje 8 sati.

- Flaster se može zagrijavati do 30 minuta prije nego što postigne maksimalnu temperaturu.

- Proizvod možete pričvrstiti na kožu ili odjeću.

Upozorenja:

Nemojte koristiti flaster: Ako vam liječnik savjetuje da ne koristite proizvod zbog vašeg zdravstvenog stanja; ako je grijaći flaster probušen ili oštećen; u kombinaciji s ljekovitim losionima, kremama, flasterima i drugim izvorima topline; na oštećenoj ili osjetljivoj koži; u području modrica i opeklina koje su se pojavile u zadnjih 48 sati; ako ne možete sami otvoriti ili staviti flaster; ako ste stariji - u tom slučaju stavite flaster na odjeću kako biste smanjili mogućnost opeklina; kod djece mlađe od 12 godina; na dijelovima tijela gdje ne osjećate toplinu; ako ste nepokretni ili skloni čirevima na koži; u kombinaciji s drugim oblicima terapeutske topline, uključujući električne jastučiće za grijanje itd.

Posavjetujte se s liječnikom prije upotrebe: Ako ste trudni, imate dijabetes, lošu cirkulaciju, srčanu bolest ili reumatoidni artritis.

Prekinite korištenje i posavjetujte se s liječnikom: Ako bol ne nestane nakon 7 dana od početka korištenja, ako imate otekline, osipe ili pretjerano crvenilo.

Tijekom korištenja proizvoda: Prekinite korištenje ako vam se patch jastučić čini prevrućim ili neudobnim. Budite oprezni i s vremena na vrijeme provjerite svoju kožu. Ako osjetite iritaciju ili otkrijete opeklinu, odmah uklonite flaster. Normalno je da vaša koža bude lagano crvena nakon uklanjanja flastera. Ako vam je koža i dalje crvena nakon nekoliko sati, prestanite koristiti flaster dok crvenilo potpuno ne nestane. Nemojte koristiti flaster na istom mjestu dulje od 8 sati u razdoblju od 24 sata. NEMOJTE KORISTITI PROIZVOD DOK SPAVATE. TIJEKOM UPOTREBE ČESTO PROVJERAVAJTE SVOJU KOŽU. PROIZVOD MOŽE UZROKOVATI IRITACIJU KOŽE ILI OPEKLINE. Čuvati na sobnoj temperaturi. Proizvod sadrži željezo koje može biti štetno za zdravlje ako se proguta. U slučaju gutanja, isperite usta vodom i odmah obavijestite liječnika. Ako sadržaj jastučića za grijanje dođe u dodir s kožom ili očima, odmah ih isperite vodom. Kako biste izbjegli požar, NIKADA NE ZAGRIJAVAJTE PROIZVOD U MIKROVALNOJ PEĆNICI. ČUVATI IZVAN DOHVATA DJECE I ŽIVOTINJA.

Dodatne Informacije
Dodatne Informacije

Slika je simbolična.