Mediblink Termofor 2l crveni M100

Od prirodne, nazubljene gume
• Osigurava dugotrajnu i ravnomjernu emisiju topline
Ojačan konac sprječava curenje vode
• Volumen termofora je 2 litre
• Boja: Crvena

Dostupnost: Izvan Zaliha

7,90 €
Proizvod trenutno nije na zalihi. Unesite svoju e-mail adresu i ćemo vas obavijestiti kada proizvod ponovno bude na zalihi.

Za narudžbe do 14:30, proizvod će biti poslan isti dan*

Isporuka u roku 24 sata ako se naruči do 14:30

Za više informacija o proizvodu pišite nam putem kontakt obrazca

Proizvode popravljamo ili mijenjamo isti dan kada stignu u servis

Plaćanje pouzećem

Opis Proizvoda
Detalji

Mediblink termofor 2l crveni M100

Namjena: Za dugotrajno i ravnomjerno emitiranje topline kod mišićnih spazama i drugih problema, kada se preporučuje toplinska terapija.

Izrađen od prirodne, nazubljene gume, dugo vas grije. Osigurava dugotrajnu i ravnomjernu emisiju topline. Ojačani konac sprječava curenje vode.

Volumen termofora je 2 litre.

Uporaba i njega: Termofora nemojte puniti kipućom vodom. Napunite ne više od dvije trećine volumena. Bocu s toplom vodom držite za vrat u uspravnom položaju i punite je polako kako biste izbjegli prskanje vodom. Kako biste uklonili sav zrak iz termofora, nježno ga pritisnite na ravnu površinu dok se voda ne pojavi na otvoru. Zategnite čep dovoljno čvrsto da spriječite curenje. Dovoljno je čvrsto da ga možete odvrnuti prstima.

Upozorenje: TERMOFOR MOŽE UZROKOVATI OPEKOTINE, ZATO IZBJEGAVAJTE DUGOTRAJNI KONTAKT S KOŽOM. Nemojte ga puniti vodom iz vodovodnog sustava jer to može prijevremeno uništiti proizvod. Izbjegavajte kontakt grijaće ploče s vrućim površinama. Izbjegavajte kontakt s uljem i mašću. Kada termofor nije u upotrebi, potpuno ga ispraznite i čuvajte na suhom i hladnom mjestu bez čepa. Zaštititi od sunčeve svjetlosti. Ne stavljajte ništa na termofor. Redovito provjeravajte ima li čep istrošenosti ili oštećenja. Bojler ne smiju koristiti: djeca bez nadzora odrasle osobe, osobe s invaliditetom ili osobe osjetljive na toplinu. Jastuk za grijanje ne treba koristiti na maloj djeci. Jastuk za grijanje nije igračka. Plastične vrećice mogu biti opasne. Kako biste izbjegli rizik od gušenja, ovaj proizvod držite izvan dohvata djece.

Dodatne Informacije
Dodatne Informacije

Slika je simbolična.