Kolačići

Vlasnik web stranice jamči potpunu zaštitu osobnih podataka i koristit će ih isključivo u svrhu isporuke naručenih proizvoda na zahtjev kupca, za informacije o novim proizvodima i promocijama. Vlasnik jamči da će se podatci korisnika koristiti samo u svrhu izvršenja narudžbe i neće biti predani trećoj strani.

U slučaju potrebe vlasnik web stranice zadržava pravo kontaktirati potrošača telefonom ili e-poštom.

Uz online kupnju, korisnik dopušta vlasniku web stranice prikupljanje i korištenje osobnih podataka. Sve informacije koje korisnik upisuje prilikom naručivanja koristit će se isključivo za isporuku proizvoda i neće se davati trećoj strani. Ne možemo preuzeti odgovornost za slučaj neovlaštenog ulaza u naš računalni sustav (“računalno piratstvo”).

U potpunosti poštujemo Zakon o zaštiti potrošača i djelujemo sukladno Zakonu o elektronskoj trgovini.

Zaštita privatnosti kolačića

Pravna osnova

Zakonom su predviđena nova pravila u vezi korištenja kolačića i sličnih tehnologija za pohranu podataka ili pristupu informacijama pohranjenim na računalu ili mobilnom uređaju korisnika.

Što su kolačići i zašto im je potrebna web-lokacija

Kolačić je mala tekstualna datoteka koja se prenosi na korisničko računalo kada posjeti web stranicu i obično sadrži:

Naziv poslužitelja s kojeg je kolačić poslan

Vijek trajanja kolačića

Vrijednost - obično slučajno generirani jedinstveni broj

Sam kolačić ne sadrži niti prikuplja informacije. Međutim, pomaže web-lokaciji u pružanju usluga prilagođenih korisniku - primjerice, podsjećaju vas na prethodne kupnje ili podatke o korisničkom računu. Samo poslužitelj koji je poslao kolačić može čitati i koristiti taj kolačić. Na pouzdanoj web stranici kolačići mogu obogatiti iskustvo. Međutim, kolačići se također mogu koristiti na način koji ometa privatnost pojedinca. Kolačići se mogu pohraniti dulje vrijeme samo tijekom trajanja pregledavanja.

Na web stranici koristimo isključivo kolačiće koji su u skladu sa Zakonom. Koriste se samo kolačići koji su strogo potrebni za rad ove stranice. Da bismo snimili statistiku stranice, koristimo sustav koji ne slijedi vaše daljnje aktivnosti na web stranici niti drugim stranicama. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu, pristajete na korištenje kolačića.